Voetbal Keepershandschoenen

elite.neo.red.keepershandschoenen.

Iedere voetbalspeler heeft zijn eigen uitrusting nodig, scheenbeschermers, voetbalhandschoenen en noem zo maar op. Voor keepers is dat iets uitgebreider. Als keeper sta je toch vaak stil onder de lat, in de koude wind moet je jezelf toch warm houden. Ook zijn de Keepershandschoenen voor de keeper heel belangrijk en zijn er veel verschillende vormen en maten. In deze blog hopen je wat meer te informeren over de specificaties van Voetbal Keepershandschoenen.

Assortiment

Er zijn een aantal keepershandschoenenmerken, de ene bekender dan de ander. Iedere handschoen biedt zijn eigen kwaliteiten aan, maar de bekendste zijn toch wel Uhlsport en Elite Sport. Zo creëert Elite hun eigen foam laag. Uhlsport is een Duits keepersmerk wat door veel professionele keepers wordt gedragen over de hele wereld. Elite Sport is een opkomend merk waar erg veel naar gevraagd wordt op dit moment, omdat ze topkwaliteit leveren voor een relatief lage prijs. Andere bekende merken zijn Sells, ONEkeeper, Adidas, Reusch, Stanno, HO soccer, Aviata en The One Glove.

Prijs en kwaliteit

Voetbal Keepershandschoenen komen in iedere prijscategorie, tot op zekere hoogte natuurlijk. Een goeie glove is voor iedereen anders, zo hoeft de beste handschoen niet de duurste te zijn. De prijs van een handschoen wordt bepaald door de kwaliteit, de foamlaag, het materiaal, of de handschoen voor junior of senior bedoeld is, of de glove over fingersave beschikt, voor welk veld en voor welke weersomstandigheden de handschoen geschikt is. Met een duurdere handschoen krijg je natuurlijk wel meer voor je geld, zo betaal je meer voor een Voetbal Keepershandschoenen als je glove meerdere foamlagen heeft en over fingersave beschikt.

Advies

Niet iedere Voetbal Keepershandschoenen beschikt over fingersave, waarom niet zou je denken? Zonder fingersave heb je veel meer bewegingsruimte en voelt het beter aan. Zonder fingersave heb je meer contact met de bal. Fingersave is vooral gericht op preferentie van blessures, daarom is dit erg populair bij juniorenkeepers. Bij senioren handschoen is de kans groot de fingersave verwijderbaar is als je het prefereert. Hierdoor kan je dus kiezen.

Zo heb je nog meer verschillen in type handschoenen zoals: dubbele band, hierdoor kun je je handschoen extra strak aantrekken. Hybride pasvorm, de bovenkant van de vinger is breder waardoor je meer grip hebt op de bal. Kunstgras handschoenen, presteert beter op kunstgras. Negatieve vingers, de naden zijn naar binnen gestikt voor een strakkere pasvorm. Platte vingers, voor een groter pak oppervlakte. Rolvinger, de foam zit om je vingers heen gerold voor het beste balcontact met iets strakkere pasvorm.

Wij raden aan om al je Keepersspullen te halen bij KeepersTalent.nl. Deze 100% keeperswinkel in Breda is onder leiding van ex-prof keepers en zijn dus gespecialiseerd in de producten die ze verkopen. Als u daar voor 11:00 ’s ochtends besteld heeft u de bestelling nog deze dag in huis. Mocht u voor 23:59 bestellen dan heeft u uw order de volgende dag in huis.

Koop hier keepershandschoenen met flinke korting