Elite Sport 2021

Elite Sport 2021

Elite Sport is het grootst groeiende keepersmerk in deze branche. Dit mooie keepersmerk is opgericht in 2006 en streeft naar het beste voor keepers. Ze zijn trots op hun volledige onafhankelijkheid en willen zo dicht mogelijk bij hun klanten staan door jaar in, jaar uit, kwaliteit te leveren. De grofkeepers spelen met exact dezelfde handschoenen als die ook in de winkels liggen

Wie is Elite Sport?

Elite Sport is opgericht in 2006 en is sindsdien constant bezig in het ontwikkelen van hun keepershandschoenen. Het is is een vrij nieuw merk maar steeds meer keepers vertsergio.padt.keepershandschoenen.rouwen hun uitrusting toe aan Elite Sport. Ze werken samen met een universiteit om de beste materialen voor de beste prijs te realiseren, zodat ze handschoen duurzamer wordt en zijn goede grip behoud. Alle handschoenen worden geproduceerd in Duitsland met de best beschikbare foam die het keepersmerk kan bieden. Sergio Padt ( FC Groningen ) en Robbin Ruiter ( PSV ) zijn voorbeelden van professionele keepers die al jarenlang Elite vertrouwen. De Elite Sport 2021 slogan is duidelijk: ” Als wij het niet hebben, heb je het ook niet nodig! ”

Elite keepershandschoenen voor junioren

Opvallend aan Elite Sport 2021 is dat in juniorenhandschoenen dezelfde materialen worden gebruikt als in senioren gloves. Hierdoor bieden ze hoge kwaliteit voor jong en oud. Verder bieden veel handschoenen verwijderbare fingersave. Zo kan je beslissen of je liever flexibeler bent zonder fingersave, of dat je minder kans hebt op blessures met fingersave. Dit groeiende keepersmerk biedt aparte collecties voor junioren goalies die zich vertrouwd kunnen voelen onder de lat met een cool design om hun handen. Ook heeft Elite een breed assortiment met kunstgrashandschoenen en handschoen voor op normaal gras. Elite Sport verklaart dat hun kunstgras-collectie de beste en kunnen ze ook een lange levensduur garanderen. Naast al deze prachtige aspecten behouden ze boven alles hun geweldige grip.

Advies

Ben je al overtuigd om een handschoen van Elite Sport aan te gaan schaffen? Neem een kijkje op KeepersTalent.nl! Daar hebben ze een groot aanbod Elite Sport 2021 keepershandschoenen. Er wordt zelf beloofd dat, als de handschoen niet op voorraad is, je je bestelling alsnog de volgende dag in huis hebt. Onze absolute aanrader is de Elite Neo Black, die persoonlijk is gedragen door de baas van KeepersTalent.nl. Voor junior is dat de Elite Vampire Junior, die aanschouwt wordt als je beste junioren handschoen op de markt.