Uhlsport Dynamic Impulse

Uhlsport Dynamic Impulse

Uhlsport heeft een Nieuwe handschoenen lijn uitgebracht onder de naam Uhlsport Dynamic Impulse. Die ondertussen al verkrijgbaar is bij KeepersTalent. Er zijn ondertussen al verschillende profkeepers die met de nieuwe Uhlsport lijn keepen. Zo ook Real Madrid keeper Alphonse Areola en LOSC Lille keeper Mike Maignan keept met de nieuwe Uhlsport lijn. Hij droeg deze handschoenen ook in de Champions League wedstrijd tegen Ajax. Lees dit en meer in onze blog.

Beschikbare Dynamic Impulse handschoenen op KeepersTalent

"<yoastmark

Op KeepersTalent worden drie verschillende paar keepershandschoenen van de nieuwe Uhlsport -ijn verkocht. Dat zijn de Uhlsport Dynamic Impulse Absolutgrip HN Keepershandschoenen. De tweede is de Uhlsport Dynamic Impulse Soft Flex Frame Keepershandschoenen. De laatste die verkocht wordt op KeepersTalent is de Uhlsport Dynamic Impulse Supergrip HN Keepershandschoenen. Daar zit natuurlijk ook allemaal verschil in prijs. De eerst genoemde heeft een prijs van circa €60 euro. De tweede handschoen die genoemd werd is verkrijgbaar voor €31.50 euro. De laatst genoemde is het duurst en kan je kopen voor €105 euro. Als je er een op KeepersTalent wilt kopen moet je wel even kijken of ze op voorraad zijn. Dat zie je als je op het pruduct drukt aan de rechterkant van de pagina.

Kenmerken

De Absolutgrip HN heeft als kenmerken dat het een negatief gestikte handschoen is. Ook dat er geen vingerbescherming aanwezig is in de backhand van de keepershandschoen wat ervoor zorgt dat je een optimale bewegingsvrijheid hebt in de handschoen. Hier kiezen ook bijna alle profkeepers voor die vinden geen fingersave fijner. Er zit op deze handschoen een Absolutgrip foamlaag wat prijs-technisch de beste is. Dan de kenmerken van de Soft Flex Frame dat is een handschoen waar dan weer wel vingerbescherming in zit. Dat hebben ze bij deze handschoenen gedaan om blessures te voorkomen. Deze handschoen is dan ook voor de iets wat minder ervaren keepers. De kenmerken van de Supergrip HN zijn dat die negatief gestikt is. De foamlaag van deze handschoen is de supergrip foamlaag dat is de beste foamlaag die Uhlsport heeft. Ook zit er geen fingersave in de keepershandschoen.

Bestel HIER alle Uhlsport keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal